Cătălin Săvulescu

Fotografia reprezintă acel ceva fără de care viața mea nu ar avea un înțeles. Fotografia îmi este mereu aproape, îmi este pasiune, îmi este refugiu și îmi este sursa venitului. Fotografia a fost dintotdeauna o componentă importantă a mea, este felul în care mă descriu, este felul în care mă exprim. Este tot ceea ce știu și aproape tot ceea ce îmi place să fac.

Cu o experiență de aproape 20 de ani în fotografia comercială, am fotografiat produs, mâncare, clădiri și interioare, portrete și campanii pentru Nestle, AdVenture, Intel, Romtelecom, Vodafone, Wienerberger, Philip Morris Romania, Knauf Insulation, Yves Rocher, Trust Media, Oval Markethink, PricewaterhouseCoopers, Poenari Pen Company, BASF, Medas, Regina Maria, Exec EDU, Datecs, Mathaus, Meda, Muller Dairy Romania, Restaurantele Ammos, Pagaia, Complex Herastrau, La Mama, Thalia, Paninaro și mulți alții.

Desi sunt absolvent al Academiei de Studii Economice, facultatea Relații Economice Internațional, in 2009 am obținut atestarea ca formator acreditat și de atunci am predat fotografie comerciala in cadrul Dalles, Centrul de Pregătire Profesionala in Cultura, VSLO, ASLO si F64. De-a lungul anilor am susținut prezentări și workshop-uri pentru Sony și Olympus.


Contact
csavules@gmail.com
0721 171 268
WWW.fotografie-produse.ro


Related Posts