Vama nu mai e ce-a fost

“Vama nu mai e ce-a fost”. Auzim asta tot timpul de la (aproape) toti oamenii care trec prin Vama in ultimii ani. In conditiile astea se nasc cateva intrebari: pana la urma ce a fost Vama de fapt? Bucurestiul mai e ce a fost? Dar Clujul sau Iasul? Noi mai suntem asa cum am fost? Daca ai 20 de ani despre ce Vama vorbesti?

Eu cred ca Vama este asa cum o facem si noi dar si ei. Noi, cei care mergem an de an la Vama si nu ne putem lipsi de ea. Ei, „investitorii” de sezon care apar si incearca din rasputeri sa schimbe ceva in functie de interesele financiare. Daca nu ne putem lupta cu ei prea tare, atunci hai sa facem noi ceva! Hai sa aratam ca Vama este si a fost frumoasa! Hai sa aratam celor de 18 ani ce se intampla in Vama acum 10 ani! Hai sa aratam Vama asa cum am vazut-o noi de-a lungul timpului!

Incepand din acest an Vama Sub Lumini de Oscar impreuna cu autoritatile locale, organizeaza o expozitie de fotografie stradala permanenta. Daca aveti cadre din Vama cu oameni, cu locuri, cu momente si vreti ca fotografiile voastre sa faca parte din aceasta expozitie, le puteti trimite pe andreea@vslo.ro pana la data de 5 august.

Format fotografii: pentru tipar 300dpi. 50x70cm