OPEN STAGE VAMA SUB LUMINI DE OSCAR

Vama Sub Lumini de Oscar – un altfel de festival.

Un festival liber!

Da, VSLO este un festival liber! Un loc în care te poți exprima așa cum dorești. Un loc în care te poți exprima așa cum gândești!

Din acest an, VSLO Stage deschide ușa libertății de exprimare și devine o mare scenă cu lumini, sunet, spații de expunere, un loc unde, dacă ai talent poți performa/expune/proiecta ideile tale.

VSLO Open Stage înseamnă:

Foto: dacă ai un proiect fotografic printat îl poți expune în cadrul festivalului VSLO 2017.

Film: dacă ai produs un film de scurt sau lung metraj, documentar sau reportaj îl poți proiecta în cadrul festivalului VSLO 2017.

Teatru: joci într-o trupa de teatru? Vrei să performezi în fața publicului din Vama Veche? Ești regizor? Vrei să arăti lumii întregi creația ta? Înscrie-te la VSLO Open Stage și poți participa activ la programul cultural Vama Sub Lumini de Oscar.

Pictura: Ai un proiect terminat și neexpus? Vrei să-l faci cunoscut lumii întregi? Atunci VSLO Open Stage este locul ideal.

Muzica: ai o trupa nouă? ai un proiect nou și vrei să-l lansezi la Vama Veche? vrei să faci parte din artiștii VSLO 2017? trimite-ne cât mai repede un mesaj despre asta!

Trimite-ne o descriere cât mai detaliata a  proiectului tău pe adresa andreea@vslo.ro în perioada 1 mai – 1 august și noi ne ocupăm de punerea lui în scenă și promovarea lui! Atenție, locurile sunt limitate!
IMPORTANT: emailul trebuie să aibă ca titlu: Pentru VSLO Open Stage secțiunea ".....".