ClujShorts

ClujShorts a pornit la drum…şi ajunge la mare!

ClujShorts International Short Film Festival este dedicat filmului de scurtmetraj. De ce scurtmetraj? Pentru că filmul de scurtmetraj presupune concentrare, subtilitate, îndrăzneală. Scurtmetrajul este mai mult decât un film scurt. Comprimarea unei povești nu înseamnă doar o prescurtare a timpului, ci și o construcție aparte a scenariului, a personajelor, a montajului și a regiei. Dar înainte de toate, filmul de scurtmetraj este un loc al inovației, al experimentului, al curajului; acestea sunt elementele pe care le valorizează ClujShorts International Short Film Festival.
Organizat de către Asociaţia Persona, ClujShorts reunește cele două elemente centrale ale acesteia: pasiunea pentru artă și dragostea pentru oameni.
ClujShorts şi-a derulat cea de-a treia ediție în această primăvară la Cluj-Napoca şi şi-a făcut deja puternic remarcată prezența în spațiul cultural-artistic, printr-o abordare eterogenă: scurtmetraje de toate genurile, de pe toate continentele, pentru toate vârstele, unite doar de calitatea excepțională a producției.
ClujShorts a selectat pentru tine cele mai noi şi apreciate producţii!
ClujShorts te aşteaptă!