Redefinirea limitelor in fotografia de peisaj

NOI DIMENSIUNI sau REDEFINIREA LIMITELOR IN FOTOGRAFIA DE PEISAJ folosind camerele Mirrorless

Avansul tehnologic împreuna cu noul val de canale de comunicare vizuala deschid porțile către o noua zona in fotografia de peisaj. O zona mai relaxata, foarte personală si mult mai experimentala pe care îmi propun sa o explorăm impreuna .

Vom descoperi avantajele si noile oportunități deschise de EVF (vizorul electronic) si simularea in timp real a expunerii , mobilitatea si modularitatea camerelor, IBIS ( Stabilizarea in corpul aparatului ) vs OS ( stabilizarea optica in obiectiv), in camera multiple exposure, timpi extremi de expunere , accesul la si de la device-urile mobile ( remote shooting ) , in camera HDR . Toate aceste tehnici si tehnologii influentează activ modul de abordare si de realizare a fotografiilor , permițând unor camere mult mai mici sa aibă un grad de control pana acum accesibil doar in formate mai mari .

Îmi propun sa explorăm modul in care noile medii de publicare si prezentare a imaginilor influentează la rândul lor felul in care fotografiem si procesam peisajele.

Si nu in ultimul rând va propun sa trecem printr-un workflow total lipsit de folosirea computerului .Astfel vom folosi camera ca si convertor de raw , alături de device-urile mobile ( Smartphones sau tablete ) .