Un-Presidented – Fotografia de protest

Un-Presidented - Fotografia de protest în capitala Americii

În contextul fără precedent al știrilor false, al presupusei influențe ruse în procesul electoral din SUA, al scepticismul față de schimbările climatice, al investigațiilor federale și ale congresului, al interdicțiilor de călătorie, al controversatului American Health Care Act și al scăderii sprijinului acordat științei și securității sociale, protestele abundă în capitala națiunii.
Începând de la învestirea președintelui Trump pe 20 ianuarie, Chris Suspect a fotografiat multe dintre protestele de la Washington. De fapt, numărul acestora este copleșitor. O parte dintre fotografiile realizate de Chris Suspect pe parcursul acestor proteste au fost incluse într-un proiect de carte care cuprinde imagini realizate de 27 de fotografi, proiect intitulat Un-Presidented: The Inauguration of Donald J. Trump and the People’s Response (Un-Presidențed: Învestirea lui Donald J. Trump și reacția poporului), un album plin cu puternice fotografii alb-negru de stradă și documentare. Proiectul a fost selectat în categoria “Project We Love" de către platforma Kickstarter – o realizare demnă de menționat, având în vedere că doar 5% din proiectele Kickstarter primesc acest statut - și și-a îndeplinit obiectivul inițial de finanțare în mai puțin de patru zile.
Chris Suspect își va prezenta fotografiile de protest, va vorbi despre cum a fost realizat albumul Un-Presidented: The Inauguration of Donald J. Trump and the People’s Response și despre cum este să trăiești în Washington sub administrația Trump.