Lightwave Theatre Company este o companie de teatru înființată cu suflet și pasiune de Cristina și Petru. Ce putem spune despre ei? Visători, talentați, incredibili, pasionați, cu un suflet mare și în permanență în legatură cu publicul.. Toate acestea i-au dus în anul 2015, până în semifinalele concursului Românii au talent. Anul 2016 a fost unul foarte aglomerat cu spectacole atat in Romania dar si in Croatia si Germania.

Emisiunea Die Puppenstars de pe RTL este un show de talente specializat in animatie si papusi, locul perfect pentru Lightwave Theatre Company, unde prietenii nostri au ajuns pana in finala concursului ca fiind primii romani care au reusit asta si singura companie aflata la inceput de drum ce a concurat umar la umar cu altele cu bugete uriase si traditie in domeniu. Ne bucuram ca au fost singurii care au avut curajul sa prezinte in Finala o poveste cu final trist, o reteta care nu garanteaza castigarea concursului dar una care asigura aprecierea profesionistilor in domeniu.

In 2017, Lightwave Theatre Company revine la VSLO, asa cum o face de patru ani, deja. Workshopul pe care-l va desfasura va fi unul ce va include constructia unei papusi pe care participantii o vor manui intr-un moment artistic pe scena festivalului in ultima seara, sub supravegherea celor din Lightwave.

PROGRAM CURSURI                           SPECTACOLE

lightwave (1)   lightwave (2)   lightwave (3)   lightwave (4)