Marian Sterea

VSLO este un proiect care a pornit din dragostea de a darui si a construi ceva pentru comunitate, pentru cei pasionati de arta fotografiei, in cazul meu, fotografia de nunta.

In momentul in care Catalin mi-a propus sa particip la VSLO ca speaker mi s-a parut o provocare si pentru ca imi plac provocarile, am acceptat fara sa clipesc. Acum ca privesc in urma nici nu mai stiu care este motivul pentru care am acceptat, stima mea pentru ce incerca Catalin sa faca sau faptul ca in acel moment luptam sa schimb mentalitatea fotografilor despre fotografia de nunta.

Si, a venit primul an. Am fost placut surprins de numarul mare de participanti la cursul meu, atat de mare incat la finalul zilei nu mai aveam puterea de a scoate doua vorbe.
Eram sleit de puteri dar bucuros ca oamenii au primit cu interes tot ce aveam de spus. Bucuros ca Rudolf mi-a dat ocazia sa inspir si sa influentez fotografii si fotografia de nunta, ca le-am putut arata cat de frumoasa si provocatoare este aceasta latura a fotografiei.