Vlad Cioplea

VSLO este pentru mine una dintre cele mai tari găşti pe care le poţi avea. Stiu că o mână de oameni a pornit acest proiect şi l-a transformat într-o mare familie. Când mă gândesc la VSLO îmi vin în minte Vama Veche, marea, expoziţii, workshop-uri, concerte şi Papa la Şoni. Admir faptul că este singurul festival de fotografie care a ajuns la un nivel greu de egalat în România, în care sunt invitaţi fotografi celebri din străinătate, dar sunt şi încurajaţi cei de la început de drum.

VSLO este şi despre emoţii, despre şansa de a vorbi în faţa a zeci de oameni despre proiectele mele de suflet şi de a expune cele mai bune lucrări, de a lua la cald feedback-ul oamenilor. Am avut de două ori ocazia să vin în Vamă să povestesc despre luna petrecută în Tanzania în sălbăticie şi în triburi, dar şi despre Poveşti din gară, un proiect cu călători şi experienţele lor. 

Amintirile de la VSLO nu le uiţi uşor pentru că îţi intră în suflet şi nu mai ies de acolo. Sper ca peste ani să se sărbătorească Centeranul VSLO.